12 Ocak 2023 Perşembe

*** İYİ NİYETLİ İNSANLAR ***

   *** İYİ NİYETLİ İNSANLAR ***

Temiz kalpli iyi niyetli insanlar kendilerine göre özelliklerini huy edindiklerinden karşısındaki insanı, herkesi kendisi gibi zannederler. Çok düşünceli oldukları gibi karşısındaki insanı kırmamak için çok dikkat ederek özen gösterirler. Aynı zamanda empati sahibi olup, karşısındaki insana karşı samimi olduklarından düşünceli konuşup, düşünceli cevap verirler.  Kimseden beklenti beklemezler, hayır demekte zorlanan, dedikodu yapmak aklından geçmez..Eğer birine bir iyilik yapıyorsa, asla karşısındakinden beklenti beklemezler, yaptıkları iyiliği iyi niyetli oldukları için iyilik ederler..
~~~          ~~~         ~~~         ~~~

Bu yazı & paylaşım “TACETTİN SARAÇ NACO’nun kendine has olan hem psikolojik, hem yaşam koçluğu & hem kuantum düşünce gücü & hem motivasyon gelişim yöntemlerinden, kendi yazar'lık şair'lik araştırmacı ve gazetecilik  felsefi kalemindendir
TACETTİN SARAÇ NACO’nun kendi dünyası içinde, kendine has üslubuyla, yazar’lık & şair' lik diliyle, bugün ve bu zamanın en şifalı tedavi edici şifa veren reçetesi, vitamin gibi " TACETTİN SARAÇ NACO' söz, şiir, şarkı sözleri, beste, deneme, yazıları, güzel sözler, motivasyon edici şifalı söz-yazılarıyla, kuantum düşünce gücü yöntemleri ile yaşam koçluğunda farklı taktikleri ile genel eserleri... Vitaminli tedavi edici, şifalı reçete “TACETTİN SARAÇ NACO” genel eserleri.

Tüm telif hakları " Tacettin Saraç Naco'ya aittir.

instagram.com/tacettinsaracnaco_officiall

twitter.com/TacettinSaracNA

~~~

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder